Great Communication | Laplandsgade 4, 4. DK-2300 København S | mail: post@MAILitsgreat.dk | +45 33 32 95 00 | United Kingdom(Great Britain)

Kontakt


HHer kan du se lidt om de profiler, du oftest vil være i kontakt med hos Great Communication.
Vores erfarne projektteams varierer fra opgave til opgave, men du kan altid komme godt i gang ved at tage fat i en af vores kontaktpersoner, du møder her:


Bo Sprehn

sprehn@itsgreat.dk
+45 21212131

Direktør

Da Bo grundlagde virksomheden i 2002, var han pionér i at integrere levende billeder i den strategiske kommunikation. Som direktør sørger han for, at Great Communication hele tiden leverer i højeste kvalitet, og så trækker han på mere end 30 års producererfaring, blandt andet fra DR, når han står i spidsen for vores større produktioner

Peter Rundle

peter@itsgreat.dk
+45 20680402

Redaktør

Peter er ansvarlig for alt indhold i Great Communications løsninger. Med mere end 20 års erfaring som journalist, redaktør og vært på DR og TV2 er han garanten for, at dine historier bliver fortalt troværdigt, fængende og skarpt – og det er også ham, der hjælper dig med at skærpe dit budskab og udfordrer dig i forhold til din målgruppe.


GREAT COMMUNICATION

Da Great Communication blev stiftet i 2002 under navnet Great Dane Communication, var vi pionerer i at bruge film og video i den webbaserede kommunikation. Levende billeder på web er efterhånden en selvfølge, men god kommunikation handler ikke bare om at lægge en film på sit website – det handler om den rigtige film, og det er et kompliceret samspil mellem fortælleformer og udtryk, hvor hvert element skal benyttes målrettet, hvor det fungerer stærkest.

Så uanset om opgaven lyder på at lave et website, en kampagne, et event eller ”bare” en video, vil du altid høre os spørge: Hvad er det egentlig du vil? Og hvordan ser målgruppen på sagen? Videoen, teksterne, grafikkerne og de andre elementer er nemlig altid kun redskaber til at sikre, at modtagerne giver dig mere af deres kostbare tid.

Det handler om at få det rigtige budskab til at trænge ind hos den rigtige målgruppe i den ramme og på det tidspunkt, hvor effekten er størst.

Det er det, vi kalder Moderne Kommunikation.


Great Communication ApS
Laplandsgade 4, 4. DK-2300 København S
Mail: info@itsgreat.dk
Telefon: +45 33329500
CVR.Nr.: 2675 0679
Bank: Sydbank 0570 0001162063
IBAN: DK0205700001162063
Swifftkode: SYBKDK22
Etablering: 27. august 2002


Bestyrelse Great Communication
Bestyrelsesformand / Lars Bo Andersen
Lars Bo er bestyrelsesformand og partner i Great Communication. Her trækker han på 25 års erfaring som leder i og af kommunikations- og medievirksomheder såsom OMD, TV3/Viasat og Explora.

Direktør & partner / Bo Sprehn
Da Bo grundlagde virksomheden i 2002, var han pionér i at integrere levende billeder i den strategiske kommunikation. Som direktør sørger han for, at Great Communication hele tiden leverer i højeste kvalitet, og så trækker han på mere end 30 års producererfaring, blandt andet fra DR, når han står i spidsen for vores større produktioner

 


 

Kunder

Publikationer

Kommunaløkonomisk Forum

På Kommunaløkonomisk Forum mødes toppolitikere og embedsfolk fra alle landets kommuner. Kommunernes Landsforening ønskede at dokumentere de to dage på en moderne og effektiv måde, og Great Communication producerede derfor et e-magasin med artikler, videoreportager og korte videotestimonials om mødets vigtigste emner.

På baggrund af tæt dialog med KL stod Great Communication for al tekst, design, video, og e-magasinet kunne distribueres hurtigt og præcist til målgruppen.

 


 

Digital markedsføring

Great Report er Great Communications hovedprodukt indenfor Publikationer. Det er en enkel og effektiv platform for alle organisationer, der ønsker at udkomme med en moderne, lettilgængelig og klart kommunikerende publikation i flere formater (website, e-magasin, pdf/printmaster).

Great Report inkorporerer video, og alle formater kan køre på alle platforme. Den er med sin modulopbygning meget enkel og hurtig at producere og kan samtidig skræddersyes, så den fremstår i organisationens eget design.

Den underliggende skabelon gør, at både tekst, video og design kan produceres til yderst konkurrencedygtige priser.